Zorgvilla Villa Paasberg in Arnhem

Leven en zorg

Villa Paasberg ligt middenin de mooie, geliefde wijk Paasberg in Arnhem. Als bewoner van Villa Paasberg behoudt u daarom een volwaardig en actief leven. U maakt deel uit van deze levendige wijk. De speeltuin van de buurt, om een voorbeeld te noemen, ligt letterlijk in de voortuin.

Leven en zorg

Leven en zorg

Alles in luxe woonzorgcomplex Villa Paasberg is gericht op wat u kunt en wilt. Ons motto: u leeft uw leven en wij regelen dat u de juiste zorg krijgt. U heeft de regie, niemand anders. Zo bepaalt u de indeling van de dag. Wilt u vandaag uitslapen? Of juist vroeg klaarstaan om met de familie naar Burgers Zoo te gaan? U beslist. Heeft u een afspraak, dan wordt voor de taxi gezorgd.  Thuis in onze zorgvilla in Arnhem.

Villa Paasberg is uw warme thuis. Met veel aandacht voor gezelligheid, uitjes in de omgeving, activiteiten en genieten van de dagelijkse dingen in het leven. Onze kok maakt met veel passie elke dag driemaal een heerlijke maaltijd: een smaakvol ontbijt, lunch en diner met verse ingrediënten en eerlijke producten uit de streek. Als u permanent in de Villa wilt wonen, kunt u uw appartement geheel naar uw smaak inrichten. 

 

Gezamenlijke leefruimte

Het hart van de Villa is de gezamenlijke, stijlvolle leefruimte. Deze biedt vele mogelijkheden. De luxe koffiemachine staat altijd aan. U kunt hier – naast in uw eigen appartement – uw bezoek ontvangen. Aan de grote tafel legt u een kaartje met andere bewoners of maakt u een praatje met de buurman of -vrouw.

 

Onze activiteiten zoals schilderen op doek en de bridge- en spellenclub worden hier georganiseerd. Heeft u behoefte aan een goed boek, een lekker drankje of wat televisie kijken, dan zijn er knusse hoekjes om u in terug te trekken. Het terras, grenzend aan de gezamenlijke gezellige woonkamer, is letterlijk de schakel tussen ons woonzorgcomplex en de buurt.

 

Activiteiten

Villa Paasberg organiseert aantrekkelijke activiteiten waar ook de buurt aan kan deelnemen. Zo komt de omgeving letterlijk in huis. De kerk is van oudsher een plaats van ontmoeting. Die traditie zetten we voort, u draagt daar ook aan bij. Een goede kennis die even komt buurten, één van uw kinderen die een weekeinde blijft logeren, vrienden die meedoen aan het dagprogramma. En: de visite kan altijd gezellig blijven eten.

 

Niet alleen zijn er activiteiten in en rond de Villa, er zijn ook leuke uitstapjes, bezoeken aan musea en theaters. U kunt wandelen in park Angerenstein of de bus nemen naar het centrum. Wij maken van uw wens een mogelijkheid.

 

Het activiteitenprogramma in zorgvilla Villa Paasberg in Arnhem

Wij organiseren diverse activiteiten. Een wandelclub, een leesclub en muzikale intermezzo’s, maar ook vaste momenten voor koffie met gebak, een Italiaanse lunch of een luxe driegangendiner. U hoeft niet in Villa Paasberg te wonen om deel te nemen aan onze activiteiten. Hier vindt u  ons Activiteitenprogramma. Wij breiden het aanbod regelmatig uit. Wilt u zich ook aansluiten, mail naar info@villapaasberg.nl.

 

De wijk rondom zorgvilla Villa Paasberg in Arnhem

Paasberg is een gewilde wijk in Arnhem, prachtig gelegen in het glooiende landschap. Naast de
 vele karakteristieke huizen uit de jaren twintig en dertig valt de wijk op door het grote aantal parken. Park Angerenstein, dat al meer dan 250 jaar bestaat, is afgelopen jaren met hulp van buurtbewoners in ere hersteld.

 

Door de hele wijk liggen kleine bedrijven. Aan de noordzijde zijn er diverse scholen. Dicht in de buurt van Villa Paasberg vindt u onder meer een supermarkt en een bakker. Ook aansluitingen met het openbaar vervoer zijn dichtbij.

 

Ga naar Wonen in Villa Paasberg.

Klik hier om de Villa Paasberg folder te bekijken.

 

Vrijblijvend een kop koffie en een rondleiding? U bent van harte welkom!
Vraag hier meteen een rondleiding aan.