Wonen in luxe zorgvilla Arnhem

Wonen

Villa Paasberg is een moderne, karakteristieke en gezellige woonomgeving met alle bijbehorende gemakken. Een ruime badkamer, klimaatregeling, internet en een personenalarmering. Tegelijk is elk appartement – 24 in totaal – uniek door het karakter van de kerk met de vele authentieke details. Wilt u een mooi appartement met glas-in-lood of met uitzicht over de daken van de wijk? De keuze is aan u.

Wonen

Wonen

In Villa Paasberg beschikt u over uw eigen huurappartement met badkamer. Door het behoud van karakteristieke details van het gebouw, is elk appartement in onze Villa uniek. U bepaalt bovendien zelf de inrichting en aankleding van uw appartement, zodat het appartement uw thuis is. We helpen u graag bij de inrichting en aankleding, als u dat wenst. De grootte van een appartement in Villa Paasberg varieert van ongeveer 35 tot 75m². De grotere appartementen zijn dus ook geschikt voor bewoning door meerdere personen.

 

Wat biedt wonen in onze Villa u?

  • Een uniek en eigen appartement, inclusief alle voorzieningen
  • Elke dag drie verse maaltijden, bereid door onze chef-kok en met eerlijke producten uit de streek.
  • De schoonmaak en de was worden voor u gedaan
  • Een vrijblijvend en divers activiteitenprogramma
  • Alle ondersteuning om uw leven te leiden zoals u dat wenst
  • Indien nodig 24 uur per dag, zeven dagen per week persoonlijke zorg

Een tijdelijk verblijf in Villa Paasberg is ook mogelijk. Kijk daarvoor op de pagina Zorg en op de pagina Zorgvakantie.

 

De kosten van verblijf in onze zorgvilla zijn afhankelijk van de grootte van het appartement en de zorg die u eventueel nodig heeft. Om een goed beeld te krijgen van de totale kosten en mogelijkheden in uw specifieke situatie licht het team van Villa Paasberg graag een en ander toe in een persoonlijk gesprek. U krijgt dan uitgebreide informatie over de kosten, uw eigen bijdrage, en AWBZ, WIz, Zvw en Wmo-zorg. Vervolgens ontvangt u – uiteraard geheel vrijblijvend – een kostenoverzicht, dat geheel past bij uw specifieke situatie. Wij ondersteunen u graag waar we kunnen. Bij het aanvragen van een indicatie bijvoorbeeld, maar ook bij de daadwerkelijke verhuizing.

 

Wilt u vrijblijvend kennismaken en ervaren hoe het leven in Villa Paasberg is, sluit u dan aan bij onze activiteiten. U kunt ook een paar dagen komen proefslapen in een eigen appartement. Wij zijn 24 uur per dag in de zorgvilla aanwezig.

 

Ga naar Zorg in Villa Paasberg.

 

Download hier de Brochure Villa Paasberg.

 

Vrijblijvend een kop koffie en een rondleiding? U bent van harte welkom!
Vraag hier meteen een rondleiding aan