Zorg in Arnhem

Zorg

In Villa Paasberg mag u de beste zorg verwachten. Deze liefdevolle zorg is geheel naar uw behoefte en op de momenten dat u daarom vraagt, eventueel 24 uur per dag. Heeft u gespecialiseerde zorg nodig, dan regelen we dat.

Zorg

Zorg

Villa Paasberg in Arnhem biedt lichamelijke verzorging, verpleging en dementiezorg. Liefdevol en warm met aandacht voor wat u belangrijk vindt. Permanent of tijdelijk, bijvoorbeeld na ziekenhuisopname of bij revalidatie, maar altijd op basis van uw wensen. Zo kunt u uw leven inrichten zoals u dat wil en wij zorgen dat de nodige zorg daar bij past. Ook is een verblijf met vakantiearrangement in onze zorgvilla mogelijk. Daarnaast bieden wij respijtzorg voor tijdelijke verlichting van mantelzorgers en palliatieve terminale zorg.

 

Zorgpartner Allerzorg

De liefdevolle zorg in Villa Paasberg wordt verleend door de innovatieve zorgorganisatie Allerzorg. Allerzorg staat bekend om haar hoge niveau van dienstverlening. Liefdevol, warm en kwalitatief: ‘Zorg zoals je die je naaste wenst.’ In ons jaarlijkse cliënttevredenheidsonderzoek van april jl. wordt de organisatie van Allerzorg met een 8,7 gewaardeerd. De medewerkers van Allerzorg krijgen maar liefst een 8,9.

 

Als redenen voor de hoge waardering geven cliënten aan: de medewerkers luisteren aandachtig, geven goed antwoord op vragen en verlenen zorg op de manier en de momenten waarop cliënten dat wensen. De cliënten vinden onze medewerkers vakkundig, betrouwbaar en goed op de hoogte. Dat sluit naadloos aan op de visie op zorg van Villa Paasberg. Vanuit de Villa verzorgen wij ook de thuiszorg in regio Arnhem. Zo kunt u onze zorg met hoog serviceniveau ook bij u thuis ontvangen.

 

Tijdelijk verblijf

Een tijdelijk verblijf in onze zorgvilla is ook mogelijk, zoals bij herstel na een ziekenhuisopname of bij revalidatie na een operatie. Bijvoorbeeld bij een heup- of knieoperatie bent u van harte welkom om te herstellen in onze Villa. U krijgt de zorg die u nodig heeft op het moment dat het nodig is. Verder doet u binnen uw mogelijkheden wat u gewend bent en leeft u uw leven zoals u dat fijn vindt. U bent ook welkom in ons zorghotel om uw mantelzorgers te verlichten of voor een van onze vakantiearrangementen met zorg.

 

Wat voor tijdelijk verblijf u ook kiest, u bewoont een eigen appartement met badkamer, krijgt de aandacht en liefdevolle zorg die u wenst en nodig heeft en kunt van alle voorzieningen gebruik maken. Voor de kosten in uw specifieke situatie, gaan wij graag met u in gesprek.

 

Respijtzorg

Als een groot deel van uw leven bestaat uit zorg ontvangen of juist zorg geven als mantelzorger is het wel eens lastig een moment voor jezelf te nemen. Om mantelzorgers te verlichten bieden wij respijtzorg. Samen of alleen, wij maken het mogelijk. Aan u de keus.

 

Het team van Villa Paasberg

Bij een verblijf in Villa Paasberg krijgt u een persoonlijk begeleider. Die maakt samen met u en eventueel uw familie een zorgleefplan. Daarin staat precies wat u wel en niet wilt. Heeft u gespecialiseerde zorg nodig, dan regelen we dat.

 

In de Villa wordt u verzorgd door personeel dat oprecht betrokken is. Vriendelijk, energiek, begripvol en met serieuze aandacht bieden zij liefdevolle, kwalitatieve zorg. Samen met u maken de medewerkers een voormalige kerk tot uw thuis. Een thuis dat alle vrijheid en flexibiliteit biedt om het leven te leiden zoals u dat wenst.

 

Villa Paasberg, voor de mens achter de zorg. Download hier de Brochure Villa Paasberg.

 

Vrijblijvend een kop koffie en een rondleiding? U bent van harte welkom!
Vraag hier meteen een rondleiding aan