zorgvakantie Arnhem

Zorgvakantie

Bij Villa Paasberg kunt u ook uw vakantie doorbrengen. U verblijft bij ons, geniet van de omgeving, de natuur en liefdevolle verzorging die wij bieden en viert een zorgeloze vakantie. Overweegt u een geheel verzorgd verblijf in een luxe zorghotel? Wilt u er een paar dagen tussenuit naar de prachtige Veluwe? Geniet dan van een van onze vakantiearrangementen met zorg. In een eigen appartement met optioneel volpension en leuke uitstapjes.

Zorgvakantie

Zorgvakantie in ons zorghotel op de Veluwe

Bij Villa Paasberg biedt Allerzorg vakanties aan. We bieden zo zorgeloze, heerlijke vakanties aan mensen die graag buitenshuis een mooie tijd doorbrengen met de verzorging die ze nodig hebben. Goede, persoonlijke zorg is slechts een basisvoorwaarde voor een ontspannen verblijf in Villa Paasberg. Bij Villa Paasberg staat gastvrijheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel. “Het is hier net een hotel. De vriendelijkheid van de medewerkers, de service en de uitstraling.” Wij zijn trots dat een gast dit over ons zegt.

 

Vakantiearrangement met zorg

U verblijft tijdens een zorgvakantie in Villa Paasberg in een eigen studio of appartement. De gezellig ingerichte studio’s hebben een aparte entree, een woonkamer met zit-, eet- en slaapgedeelte en een badkamer. De appartementen zijn geschikt voor twee personen.

 

Alle accommodaties zijn compleet gemeubileerd en beschikken over een ruime badkamer met douche en toilet. Ook is er in elk appartement televisie, klimaatregeling en WiFi.

 

U kunt dagelijks genieten van de uitstekende gerechten van onze chefkok, met optioneel ontbijt, lunch en diner. Uiteraard is de goede zorg van Allerzorg geheel toegespitst op uw wens en behoefte. Uw zorgindicatie kan worden meegenomen en overgedragen aan het personeel. Wij bieden dag- en nachtverpleging en zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week in het zorghotel aanwezig.

 

Uitstapjes regio Arnhem

Wij organiseren diverse, vrijblijvende activiteiten in en rondom Villa Paasberg. Zo hebben wij een aantal vaste activiteiten op het programma en organiseren we ook uitstapjes naar bezienswaardigheden in de regio. Denkt u bijvoorbeeld eens aan het prachtige park de Hoge Veluwe of een bezoek aan Paleis het Loo in Apeldoorn. Museum Bronbeek vertelt een deel van de geschiedenis van Nederlands-Indië en ligt op slechts 300 meter van Villa Paasberg.

 

Ook uitstapjes voor de familie zijn dichtbij, zoals het Koninklijke Burgers Zoo of de Apenheul. Het Nederlands Openluchtmuseum vangt de geschiedenis. Met authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen stapt u letterlijk terug in de sfeer van toen. Het centrum van Arnhem met de gezellige terrassen en theaters zijn goed te bereiken vanaf Villa Paasberg. Vergeet ook niet een bezoek aan de gezellige dorpen in de omgeving en de historische stad Nijmegen.

 

 

Zorgvakantie op de Veluwe

Wilt u er graag tussenuit en genieten van een andere, geheel verzorgde en luxe omgeving? Bent u benieuwd naar de prachtige omgeving van de Veluwe en de gezelligheid van de steden en dorpen regio Arnhem? Boek dan een vakantiearrangement bij Villa Paasberg.

 

 

 

Als u al cliënt bent van Allerzorg, vermeld dat dan alstublieft. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Vrijblijvend een kop koffie en een rondleiding? U bent van harte welkom!
Vraag hier meteen een rondleiding aan.

leven slider
leven slider
leven slider
leven slider
leven slider
leven slider
leven slider
leven slider
leven slider
leven slider
leven slider
leven slider
leven slider
leven slider
leven slider
leven slider
leven slider
leven slider
leven slider

U bent van harte welkom om
bij ons uw zorgvakantie te vieren!

 

Vul het contactformulier in en wij nemen
binnen twee dagen contact met u op.Heeft u zorg nodig?*


Gewenste vakantieperiode*

Periode:*

Gewenste vakantieduur*